6/6/20

Examen on line Dimarts dia 9 de juny a les 10,00h 3r ESO


                                          Examen on line: 

Important: Este examen és per a l'alumnat de 3r ESO



DIA I HORA DE LA PROVA: dimarts dia 9 de juny a les 10h (tindràs fins les 10,30h per a fer l'examen.Després l'enllaç es deshabilitarà i no podràs fer l'examen. Recorda: si entregues l'examen a les 10:31h, l'aplicació no et permetrà enviar-lo perquè no està dintre del plaç marcat, encara que veges l'examen a la pantalla del teu ordinador)

ON HAS D'ENTRAR PER FER L'EXAMEN?: clica damunt la paraula "EXAMEN", dimarts a les 10h. Carrega la pàgina de nou per a que es carregue l'enllaç de l'examen.


CONTINGUT A ESTUDIAR: Els verbs: temps verbals, formes simples, compostes, perifràstiques, formes no personals, conjugacions, arrels i desinències.

IMPORTANT: 

-Este examen sí es tindrà en compte la nota obtesa. 

-A les 10,30h es deshabilitarà l'enllaç i ja no podràs accedir a l'examen. 

-No es repetirà l'examen a CAP alumne de nou. 

-Llig les instruccions de com has d'esciure a l'examen. Si no segueixes les normes per escriure, no es contaran les teues respostes com a correctes.

 Instruccions per escriure a l'examen

-És obligatori contestar totes les preguntes.

-Comença en majúscula i acaba en punt (per exemple: "jo menge llentilles" ho detectarà malament. "Jo menge llentilles." ho detectarà correcte)

-Si escrius a meitat d'una oració, no has d'escriure en majúscula. Per exemple: Ella (sopar) sopa una truita de formatge.(la paraula "sopa" has d'escriure-la amb minúscula).

-Usa els accents oberts o tancats: els trobaràs al costat de la lletra P i Ñ respectivament.

-Usa l'apostrof: està a la tecla "?"

-Repassa per no tindre errades ortogràfiques o que hages oblidat escriure una lletra, etc perque no t'ho donarà com a vàlid.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Qualsevol dubte, podeu escriure'l per ací i us ajude.