6/4/20

LLIBRE COMPRENSIÓ LECTORA 3a Avaluació

TREBALL PER A 2n ESO (SETMANA SANTA)



LA LECTURA DEL 3R TRIMESTRE QUEDA ANUL·LADA I EN EL SEU LLOC, HEU DE LLEGIR ESTE LLIBRE (està en streming i no cal descarregar-lo)

Si algú té el llibre de lectura obligatòria i vol fer un treball voluntari per muntar la nota, em pot escriure a mroig@iessanvicente.com (recordeu que es pot pujar la nota fins 0,5 si l'assignatura està aprovada)


Este és l'enllaç des d'on podeu llegir el llibre:

https://issuu.com/editorial_barcanova/docs/balada_unicorns


Abans de començar a llegir el llibre, informa't un poc sobre l'autora i el contingut del llibre:

SOBRE L'AUTORA:

Ledicia Costas va nàixer a Vigo l’any 1979 i va debutar en la literatura amb la novel·la Unha estrela no vento (2000), més tard publicaria O corazón de Xúpiter (2012), Recinto Gris (2014). Amb Editorial Barcanova ha publicat Jules Verne i la vida secreta de les dones planta (2016), Escarlatina, la cuinera difunta (2016), Maragdina, la petita fantasma (2017) i La senyoreta Bubble (2018). Les seves obres han rebut el reconeixement amb guardons com ara el Premio Lazarillo de Creación Literaria (dues vegades) i el Premio Nacional de Literatura Infantil i Juvenil.

SOBRE EL LLIBRE:

L’Àgata Mcleod és una humana mecànica, aspecte del qual queda constància ràpidament en la seva mirada plena d’engranatges. També és una Semigeni, una de les alumnes més avantatjades de l’escola d’Artefactes i Oficis. En aquets institució d’un Londres alternatiu amb una forta influència de l’steampunk, els joves aprenen a dissenyar les màquines més útils i fascinants.

Ací estan les preguntes del llibre:

PREGUNTES

ENTREGA DE LES ACTIVITATS:

-Estigues alerta de l'ortografia de les activitats que vas a entregar perquè serà penalitzada.
-La tasca s'envia en word o pdf (no és vàlid escrit a mà)
-Recorda: no còpies, es nota de seguida; usa les teues paraules i si et cal, el traductor (http://www.salt.gva.es/es/traductor)

-Quan acabes la tasca, me les envies a mroig@iessanvicente.com. Recorda posar al cos del missatge el teu nom, cognom, curs i AVALUACIÓ LLIBRE DE LECTURA. 

-Esta tasca és per a Setmana Santa, així que s'entregaran EL 4 DE MAIG, per a tots els grups.


-Si tens qualsevol dubte, m'escrius un email posant la paraula URGENT i et contestaré el més aviat possible


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Qualsevol dubte, podeu escriure'l per ací i us ajude.